Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ «ΤΑΡΑΤΣΕΣ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ «ΤΑΡΑΤΣΕΣ» ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Sir Elly Terrace, Σαγκάη

 

Το Sir Elly Terrace στο ξενοδοχείο The Peninsula Shanghai υπόσχεται καλά ποτά, γευστικά σνακ και την αίσθηση ότι, για ένα βράδυ τουλάχιστον, ολόκληρη η πόλη βρίσκεται στα χέρια σας.

Two Rooms Grill Bar, Τόκιο

Στην ταράτσα του Two Rooms Grill Bar μπορεί κανείς να απολαύσει το καλύτερο κυριακάτικο brunch στη πόλη.

Le Bain, Νέα Υόρκη



Στο περίφημο ξενοδοχείο The Standard μπορεί κανείς να χαλαρώσει στη ταράτσα του Le Bain, απολαμβάνοντας ένα ποτό στις ιδικά σχεδιασμένες καρέκλες που προσαρμόζονται στο σώμα. 

Sky Bar, Σιγκαπούρη 

 

Το Sky Bar είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του, ένα μπαρ στον ουρανό. Έναν ουρανό φωτισμένο από τα χρώματα της πόλης με θέα το μοναδικό Marina Bay Sands Hotel.

The Lighthouse Bar, Νότια Αφρική



 Με πανοραμική θέα στον Ινδικό Ωκεανό και την παραλία Umhlanga, το The Lighthouse Bar στο ξενοδοχείο The Oyster Box είναι το ιδανικό μέρος για τους Ρομαντικούς.

Skye Bar & Restaurant, Σάο Πάολο



Σχεδιασμένο σαν ένα τεράστιο σκάφος, το Skye Bar στο Unique Hotel είναι το ζωντανό παράδειγμα της περιπετειώδους αρχιτεκτονικής της Βραζιλίας. 

Cu-ba, Ντουμπάι


Στη κορυφή του ξενοδοχείου Jumeirah Creekside, το Cu-ba προσφέρει μια μαγευτική θέα στο Ντουμπάι. 

Coq D'Argent, Λονδίνο


Στη καρδιά του City του Λονδίνου, δίπλα από τη Τράπεζα της Αγγλίας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου και το Mansion House μπορεί κανείς να απολαύσει το ποτό του με πιάτο την βρετανική μητρόπολη. 

High Rooftop Lounge, Λος Άντζελες



Η θέα 360 μοιρών από το High Rooftop Lounge στο ξενοδοχείο Erwin στο Λος Άντζελες προσφέρει πρόσβαση στα πάντα, από τα τη Venice Beach, μέχρι τους λόφους του Χόλιγουντ και ακόμα πιο πέρα. 

Sky Bar, Κέιπ Τάουν


Στην ανακαινισμένη ταράτσα του Sky Bar στο Cape Royale Hotel & Spa μπορεί κανείς να αφεθεί στη θέα του σταδίου Greenpoint, του Ατλαντικού Ωκεανού και του Signal Hill.

Conservatory Lounge & Bar, Μόσχα 

Αν κάποιος θέλει την καλύτερη θέα της Μόσχας, δεν έχει παρά να κάτσει αναπαυτικά σε ένα από τα τραπέζια του Conservatory Lounge & Bar στο  Ararat Park Hyatt Moscow.

The 5th Floor, Αυστρία

 

Στον πέμπτο όροφο του The Penz Hotel στο Innsbruck της Αυστρίας μπορεί κανείς να πιει τον καφέ του κοιτώντας τις Άλπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: