Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο Super-Υacht


Αυτό το Νέο Super-Υacht μοιάζει με ένα UFO στο νερό.

Το κομψό  «Super Sport 18» μπορεί να φτάσε την ταχύτητα 64 μιλίων την ώρα κάνοντας  το ταξίδι από το Μαϊάμι στις Μπαχάμες σε μόλις 45 λεπτά !

Σαν βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας  το «Super Sport 18» το φουτουριστικής εμφάνισης πολυτελές σκάφος που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 64 μίλια ανά ώρα σχεδιάστηκε από την Εταιρεία Glider Yachts , με έδρα το Λονδίνο. Με  ένα εντυπωσιακό μινιμαλιστικό σχεδιασμό, με ανοιχτό πιλοτήριο με χώρο για πέντε άτομα στην κορυφή ενός ζεύγους καινοτόμων πλωτήρων μήκους 18 μ.  που  επινοήθηκαν  για σκίζει ομαλά το νερό, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Με κινητήρα Turbo 270 HP, έχει την δυνατότητα  να πραγματοποιεί  το ταξίδι από το Μαϊάμι στις Μπαχάμες σε μόλις 45 λεπτά !
Μαζί με βελτιωμένο εξωτερικό του, το SS18 διαθέτει ένα έξυπνο εξατομικευμένο εσωτερικό με λάμψη χρωμίου και με δερμάτινα καθίσματα. 
Για ένα σκάφος, εξοπλισμένο με ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ήχου από τον JL Audio και κατά παραγγελία ταμπλό Garmin με ένα σύστημα πλοήγησης state-of-the-art, η τιμή ανέρχεται περίπου στο 1.3 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: